Biefstuksalade Balsamico

 In Diner, Gezonde Recepten

Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 30 minuten

De boodschappen

  • 400 gram kogelbiefstuk
  • 250 gram kastanjechampignons
  • 200 gram veldsla
  • 100 gram geraspte parmezaanse kaas
  • 2 appels
  • 5 el olijfolie
  • 3 el balsamicoazijn
  • 2 el honing
  • 1 el grove zwarte peper

Hoe dan?!

Bak de halve kastanjechampignons lichtbruin in roomboter. Snijd de appels in stukjes. Meng de sla, appeltjes en de kastanjechampignons en voeg hier de olijfolie, balsamico, honing en grove zwarte peper aan toe. Bestrooi de salade vervolgens met de parmezaan. Bak de kogelbiefstuk in een flinke klont roomboter. Laat deze twee minuutjes rusten en snijden in smalle reepjes en verdeel de biefreepjes over de met salade opgemaakte borden.

Tip!

Je gerecht wordt nog feestelijker door de kogelbiefstuk te vervangen door biefstuk van de haas.

Recent Posts

Leave a Comment

Stuur je bericht

Wil je meer informatie of direct een afspraak maken? Je kunt contact opnemen met Voedingscoach Marlo Wagner via onderstaand formulier.

Not readable? Change text. captcha txt