So it’s Official!

Welkom office breedMijn Officiële welkom in d’n Office!

Mijn naam is Marlo Wagner, ik ben voedingscoach.
Toen ik zestien jaar oud was, werkte ik fulltime in een slagerij, ik was echt verliefd op het vak. Na vijf jaar van lange dagen maar met veel plezier gewerkt te hebben, hield dit avontuur plotseling op. Ik werd ziek, ernstig ziek.
Op m’n eenentwintigste belandde in het ziekenhuis. Het bleek een ontsteking van mijn dikke darm, de chronische ziekte Colitis Ulcerosa. Een opname van tweeënnegentig dagen volgde. Ik overleefde de ziekte ternauwernood. Na de revalidatie had ik nog steeds weinig kwaliteit van leven. Ik moest “ermee leren leven” volgens mijn artsen. Vastberaden bleef ik zoeken tot ik op een dag een boek tegenkwam over de relatie tussen voeding en onze gezondheid. De inzichten die ik hieruit haalde veranderden alles, ik had weer hoop! Want ik wist nu zeker dat ik zelf invloed had op mijn gezondheid. De kennis en ervaring die ik heb opgedaan tijdens mijn lange revalidatie pas ik dan ook dagelijks toe bij het begeleiden van mijn cliënten, dit al vanaf 2013 in mijn eigen praktijk voor: Voedingscoaching en gezondheidsadvies. Onderzoek tussen de relatie, voeding en gezondheid is volop in ontwikkeling. Hier zit ik dan ook bovenop zodat ik mijn cliënten kan ondersteunen met het behulp van de nieuwste inzichten. Zelf leef ik inmiddels al weer heel wat jaren klachtenvrij en ben ik nu zelfs één jaar, compleet medicijn-vrij. Een mooier moment om mijn vleugels als voedingscoach uit te slaan kon ik me niet bedenken, vandaar dat ik mijzelf nu een kantoor bij jullie in d’n Office cadeau heb gedaan!

Mijn uitgangspunt?

Wat je gister hebt gegeten, is je lichaam van vandaag. Met andere woorden: wat je vandaag eet bepaalt je gezondheid van morgen. Heb jij daar wel eens over nagedacht? Veruit het grootste gedeelde van de lichamelijke klachten en ongemakken zijn gerelateerd aan de manier waarop wij eten. Ik geloof zelf al jaren niet meer in symptoombestrijding. Niet meneer de dokter.. wij zélf dragen de verantwoordelijkheid voor onze gezondheid!
Loop jij nou met iets rond en heb je het vermoeden dat dit met je voeding te maken heeft? Loop dan gerust even binnen.

Gezonde groet,
Marlo Wagner

Recommended Posts

Leave a Comment