Online Voedingscoaching

Afstand of reistijd maken een real-life consult soms lastig. Om diegene toch de mogelijkheid tot persoonlijke voedingscaching te bieden bied ik mijn hulp ook via online coaching aan.

Per week: €25,-

Eenmalig consult

Het is mogelijk een eenmalig consult te plannen. Ik adviseer je hierbij vooraf jouw belangrijkste vragen op papier te zetten zodat je het maximale uit je consult haalt.

60 minuten (incl. uitgebreid advies): €90,-

Vervolg consult

Indien je na het eenmalige consult of na het traject van 3 maanden behoefte hebt aan een vervolgconsult is dat natuurlijk ook mogelijk. Je krijgt dan de kans weer terug in je ritme te komen door middel van een motiverend gesprek met mij, gewoon weer even de puntjes op de i, dat kan soms nodig zijn om voor jezelf helder te krijgen waarvoor je het allemaal doet.

30 minuten: €30,-

Telefonisch consult

Een informatief gesprek over één van mijn diensten is natuurlijk altijd gratis. Wil je specifieke vragen over jouw voedingspatroon of andere voedings-, bewegings- of gezondheid gerelateerde zaken aan me voorleggen en heb je geen tijd voor een eenmalig consult? Dan is er ook de optie om een consult via telefoon of Skype te houden.

5-15 minuten: €15,-

Voedingscoaching traject 3 maanden

Dit is de meest doeltreffende optie, tijdens deze drie maanden word je door mij persoonlijk begeleidt naar een gezonde levensstijl. Geen korte termijn denken, maar handvatten die jou helpen je levensstijl blijvend te veranderen. Dat is waar voor je geld!

Compleet traject: €450,-

Voor al deze diensten geldt een vergoeding via de zorgverzekering, indien je een aanvullende verzekering hebt afgesloten. Klik hier om te zien wat jouw zorgverzekering vergoedt.