Tijd voor een feestje!

D'nOfficeVolg jij mijn columns al langer? Dan kun jij je het misschien herinneren dat ik vorig jaar, tegen het advies van mijn artsen in, besloot te stoppen met medicatie.

Ruim 13 jaar lang was ik gebonden aan het Jeroen Bosch Ziekenhuis. Door mijn ziekte was ik afhankelijk van infusen. Naast de enorme schade die mijn lichaam daardoor heeft opgelopen, regeerde het ook mijn privéleven. Bij werk in loondienst, vakanties boeken en feestdagen, altijd waren er die ziekenhuisopnames waar ik aan vast zat.

Maar nu dus een feestje!

Inmiddels ben ik één jaar medicatie-vrij!
Verlost van vaste ziekenhuisopnames, geen naalden meer in mijn lijf. Niet meer half depri doordat ik de hele dag tussen de andere patiënten zat, die zichzelf door hun negatieve mind-set nog zieker maken.

Praktijkruimte voor Voedingscoach Marlo Wagner

Om het te vieren heb ik mezelf een cadeau gegeven. Een echte Voedingscoaching Praktijk! Vanaf 1 april heeft Voedingscoach Marlo Wagner een eigen praktijkruimte aan de Loopkantstraat 25 in Uden. D’n Office biedt mijn bedrijf de professionele uitstraling die past bij mijn praktijk. Fris, jong en professioneel en dus zeker niet stoffig-zakelijk. Ik ben hier echt superblij mee!

Ik hoop dat mijn verhaal jou ook inspireert om te investeren in je gezondheid. Een gezond lijf maakt je leven zoveel mooier, deze stap had ik nooit kunnen maken zonder mijn lijf te geven wat het écht nodig had en verdient!

Fijne week!

Recent Posts

Leave a Comment