Vandaag eten we verse vis

 In Diner, Gezonde Recepten

Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 30 minuten

De boodschappen

  • 500 gram wilde blad spinazie
  • 300 gram kabeljauw
  • 150 gram tijgergarnalen
  • 150 gram rode mul
  • 100 gram snoeptomaatjes
  • 50 gram roomboter
  • 50 gram pijnboompitjes
  • 6 teentjes knoflook
  • 1 krop eikenbladsla
  • balsamico azijn
  • olijfolie
  • gember
  • grove zwarte peper & Keltisch zout

 

Hoe dan?!

De knoflook fijnhakken, door de roomboter mengen en de pan in. De kabeljauw moet er als eerst in, omdraaien als de eerste zijde klaar is en op dat moment mag ook de rode mul en garnalen in de pan, deze laatste fijn veel sneller gaar. Snijd ondertussen alle salade ingrediënten lekker fijn, deze kunnen allemaal in een kom. Dresseren met balsamico, olijfolie, Keltisch zout en grove zwarte peper. Nu verdeel je de vis en salade over vier borden. Pijnboompitjes rooster je zonder boter en strooi je eroverheen wanneer je de borden hebt opgemaakt, zo bijven ze het lekkerst.
Eet smakelijk!

Recent Posts

Leave a Comment

Stuur je bericht

Wil je meer informatie of direct een afspraak maken? Je kunt contact opnemen met Voedingscoach Marlo Wagner via onderstaand formulier.

Not readable? Change text. captcha txt