Zelfgemaakte bleekselderij soep

 In Diner, Gezonde Recepten, Lunch, Tussendoortje

Zelf échte soep maken is lang niet meer zo populair als vroeger, onterecht in mijn ogen want heel erg moeilijk is het niet. Neem deze zelfgemaakte bleekselderij soep!

De boodschappen:

  • 500 gr bleekselderij
  • 20 gr bio-bouillon (Verlenn)
  • 2 uien
  • 1 liter water

Hoe dan?

Fruit de uitjes, de gesneden selderij met de bouillon en het water in de pan. 5 minuutjes door laten koken dan mag de inhoud van de pan in de blender. Giet de soep weer terug in de pan en voeg de aangefruite uitjes toe. Nu nog een paar minuten pruttelen en klaar!!

Ik zei toch dat hij makkelijk was?!

Enjoy!

Tip: Aangevuld met wat mozzarella, Hüttenkäse, gehaktballetjes of stukjes kip is dit voorgerecht ook perfect als tussendoortje of lunch!

Recommended Posts

Leave a Comment

Stuur je bericht

Wil je meer informatie of direct een afspraak maken? Je kunt contact opnemen met Voedingscoach Marlo Wagner via onderstaand formulier.

Not readable? Change text. captcha txt
Valentijns chocolade cake