Bestel jouw Body Composition Monitor!

 In Gezond afvallen, Gezond bewegen, Gezond lichaam

Body Composition Monitor

Een paar kilootjes verloren volgens je weegschaal?

Goed nieuws? Nou, niet pers√©! De meesten di√ęten vandaag de dag zijn gericht op het snel verliezen van veel kilo’s. Maar verlies je nu vet of juist spiermassa? Dit punt is met name belangrijk voor wat er met jouw lichaam gebeurt n√° je dieet. Tuurlijk, je kleding en vooral je broeken zullen ruimer vallen, maar komt dit door de verloren spiermassa in billen en benen? Dan zitten de kilo’s er gegarandeerd snel weer aan en geloof me, daar zal geen spiermassa voor terug komen maar inderdaad.. VET!

Ben jij bewust met je lichaam en gezondheid bezig? Dan is dit de kans om heel eenvoudig jouw spiermassa & vetpercentage bij te houden! Eenvoudig, Professioneel en heel erg betaalbaar!

Bestel jouw Body Composition Monitor bij Voedingscoach Marlo Wagner en ik help je gratis bij het installeren van de weegschaal op jouw fysiek! Bekijk het filmpje hieronder voor meer informatie over de Omron Body Composition Monitor.
Prijs: ‚ā¨149,95

Ge√Įnteresseerd? Bestellen kan door een mail te sturen naar info@voedingscoachmarlowagner.nl of¬†onderstaand contactformulier in te vullen.

Bestel jouw Body Composition Monitor

Recommended Posts

Leave a Comment

Stuur je bericht

Wil je meer informatie of direct een afspraak maken? Je kunt contact opnemen met Voedingscoach Marlo Wagner via onderstaand formulier.

Not readable? Change text. captcha txt