Geloof niet alles wat je denkt

 In Gezond lichaam

IMG_6543

Geloof niet alles wat je denkt

Gedachten hebben ongelooflijk veel invloed op ons leven. Zo kunnen positieve gedachten in levensbedreigende situaties, letterlijk ons leven redden.

Mijn ervaring

Dat heb ik zelf al verschillende keren mogen ervaren. Want als zelfs artsen in het ziekenhuis je moeder vertellen dat ze met het ergste rekening moet houden, dan weet je dat je serieus in de problemen zit. Juist dan maken je gedachten het verschil tussen leven en dood.

Ik koos voor het leven

Ik wist 100% zeker dat ik het zou redden. Er was letterlijk geen seconde van twijfel in mijn beleving. Ondanks dat die oerkracht meerdere malen mijn leven heeft gered, kan ik er nog steeds niet op alle vlakken in mijn leven zomaar even op beroepen. Zakelijk bijvoorbeeld, dan denk ik nog wel eens, “man, had je niet beter voor een baas kunnen gaan werken?” Die gedachten van twijfel zijn natuurlijk heel normaal, mits je er niet te lang in blijft hangen natuurlijk. Ik geloof dat daar training voor nodig is.

Mijn tools

Ik gebruik zelf yoga, Crossfit en andere trainingen om mijn gedachten kracht te geven. En volgens mij moeten we onze gedachten blijven trainen want hoeveel obstakels we ook overwinnen, het leven komt altijd weer met een nieuwe challenge. Misschien maakt dat het leven juist zo leuk. Mijn nieuwe challenge staat al weer voor de deur, mijn eigen huisje kopen. Weer 100.000 positieve gedachten en gedachten van twijfel tegelijk.

Kom maar op met die challenge! 

Recommended Posts

Leave a Comment

Stuur je bericht

Wil je meer informatie of direct een afspraak maken? Je kunt contact opnemen met Voedingscoach Marlo Wagner via onderstaand formulier.

Not readable? Change text. captcha txt
Gezondheid als goede voornemen