Havermout Rabarber Aardbei Crumble

 In Gezonde Recepten

Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 60 minuten

De boodschappen

  • 150 gram aardbeien
  • 150 gram roomboter
  • 125 gram rabarber
  • 125 gram havermout
  • 100 gram rijstebloem
  • 75 gram palmsuiker
  • 1 zakje vanillesuiker
  • 1 thee kaneel
  • 1 snufje baking soda

 Hoe dan?!

De oven voorverwarmen op 175 graden. Snijd de aardbeien en rabarber in stukjes, dan de rabarber 5 minuten zachtjes koken. De roomboter, havermout, rijstebloem, palmsuiker, kaneel & baking soda allemaal samen in een kom en kneden tot een geheel. Vet de ovenschaal in met roomboter en breng de eerste laag crumble aan. Daarna mag de rabarber in de schaal met daaroverheen het zakje vanillesuiker. Vervolgens de laag aardbeien en tot slot een laatste laag crumble, strooi er nog wat kaneel & palmsuiker overheen en je taartje is klaar om de oven in te gaan. 40 minuutjes op 175 graden en het feest kan beginnen! Wie vertelde je dat snoepen niet verantwoord kon zijn?
Enjoy 😉

Recent Posts

Leave a Comment

Stuur je bericht

Wil je meer informatie of direct een afspraak maken? Je kunt contact opnemen met Voedingscoach Marlo Wagner via onderstaand formulier.

Not readable? Change text. captcha txt
Verse vis