Doe de Health Check!

 In Gezond afvallen, Gezond lichaam

Doe de gratis Health Check

Hoe gezond ben ik eigenlijk?

Steeds meer Nederlanders denken tegenwoordig na over hun gezondheid. Het zou zomaar kunnen dat jij jezelf die vraag ook weleens stelt. Om deze vraag op een eenvoudige manier beantwoordt te krijgen bied ik iedereen een Health Check aan. Het werkt heel simpel, je gaat naar mijn website, vult je gegevens in en je ontvangt van mij een persoonlijk advies Ă©n het is helemaal gratis.

De risico’s van buikvet

Meer dan de helft van de bevolking heeft overgewicht, toch denkt 80% van de Nederlanders dat ze gezond eten. Buikvet is niet alleen oncharmant, het brengt ook specifieke gezondheidsrisico’s met zich mee. Hart- en vaatziekten, diabetes en zelfs een aanzienlijk verhoogde kans op kanker liggen op de loer bij mensen die vet rond hun middel opslaan.

Eigen schuld?

Uit onderzoek blijkt dat 50% van de totale ziektegevallen vermijdbaar is. Leefstijl en omgevingsfactoren spelen hier een grote rol.

Verandering begint bij bewustwording

Heb jij de Health Check al gedaan? Gefeliciteerd, dat betekent dat jij zojuist de eerst stap hebt gezet naar een gezonder lichaam en vitaler leven. En dat allemaal door het doen van een simpele Health Check? Kijk, verandering is voor veel mensen erg lastig. We zijn vaak overgeleverd aan vaste patronen waar we in blijven hangen, qua voeding maar vaak ook voor wat betreft onze algehele levensstijl. Door bewust stil te staan bij waar we precies mee bezig zijn, of het van iemand anders te horen, kunnen we onze patronen doorbreken en zo stap voor stap dichterbij een gezonde levensstijl komen. Verander je jouw gewoontes, dan verandert jouw lichaam.

Wil jij de Health Check doen? KLIK HIER

Recommended Posts

Leave a Comment

Stuur je bericht

Wil je meer informatie of direct een afspraak maken? Je kunt contact opnemen met Voedingscoach Marlo Wagner via onderstaand formulier.

Not readable? Change text. captcha txt
Mijn laatste Remicade infuus