“GEEN KAMPIOEN ZONDER COACH”

MIJN VERHAAL

Toen ik zestien jaar was werkte ik fulltime in een slagerij maar na vijf jaar van lange dagen maar met veel plezier gewerkt te hebben hield dit avontuur plotseling op. Ik werd ziek, ernstig ziek.

Eerst alleen diarree, wel vijftien keer per dag en heel het toilet vol bloed. Toen ik niets meer kon eten en drinken bracht mijn opa mij naar het Jeroen Bosch Ziekenhuis. Een ziekenhuisopname van tweeënnegentig dagen volgde. Colitis Ulcerosa, een chronische darmontsteking vertelde de artsen me. Een jarenlange revalidatie volgde. Mijn leven van hard werken, stappen en sporten, het was allemaal voorbij. Ik werd 100% afgekeurd door het UWV, ik kon letterlijk nog geen halve dag in de week werken. Ik probeerde alles om beter te worden en gaande weg merkte ik dat mijn lichaam reageerde op het soort voedsel dat ik at. Na jaren experimenteren heb ik mijn voeding zo uit weten te balanceren dat ik zelfs met die chronische darmontsteking weer kon sporten en werken maar het aller belangrijkste, ik kon weer mee doen met de maatschappij. Je kunt dus wel stellen dat ik veel heb te danken aan mijn gezonde voedingspatroon. Eigenlijk kon ik dan ook niet anders dan hier mijn vak van maken. Want als gezond eten zoveel voor een ziek lichaam kan doen, kun je nagaan hoeveel er valt te bereiken voor iemand met een gezond lichaam!

De kennis en ervaring die ik heb opgedaan tijdens mijn lange revalidatie heb ik inmiddels aangevuld met de praktische handvatten uit de opleiding Gewichtsconsulent waarmee ik in 2011 ben gestart. In 2013 heb ik mijn praktijk geopend, Mijn doel: zo veel mogelijk mensen te laten ervaren hoe belangrijk voeding is, voor onze gezondheid. Ik blijf mijn kennis en vaardigheden natuurlijk aanvullen en uitbreiden door opleidingen, cursussen en trainingen te volgen. En over nieuwe vaardigheden gesproken, inmiddels ben ik ook Hormoonfactor trainer, de kennis en vaardigheden die ik tijdens die opleiding heb geleerd zijn ontzettend waardevol om resultaat gericht te coachen. Dat sluit perfect aan bij mijn persoonlijke filosofie, ik geloof niet in tijd en middelen verspillende en hoofdbrekende theoretische methodieken.

Als er iets is wat ik wel geleerd heb tijdens de eerste jaren dat ik mijn voedingscoaching praktijk run, is het wel dat iedereen verschillend is, dat is ook de kracht van mijn persoonlijke aanpak. Ik stem zowel de voedingsschema’s als mijn coachingsmethodiek af op de persoon die ik voor me heb.

Voeding is mijn passie, dat mag inmiddels duidelijk zijn. Mijn grootste wens op dit moment? Mijn ervaringen delen en zoveel mogelijk mensen versteld doen staan van de eindeloze energie die mijn voedingsmethode je lichaam je zal geven.

Jouw coach,
Marlo Wagner

Stuur je bericht

Wil je meer informatie of direct een afspraak maken? Je kunt contact opnemen met Voedingscoach Marlo Wagner via onderstaand formulier.

Not readable? Change text. captcha txt