Een cadeautje

Het voedingsschema volg je geen zeven maar zés dagen per week. Na veel research ben ik tot de conclusie gekomen dat deze methode de motivatie en haalbaarheid op lange termijn flink vergroten. Op die ene dag per week eet en drink je dus van ontbijt tot avondsnack, helemaal waar je zin in hebt. De eventuele vertraging hierdoor weegt absoluut niet op tegen de winst op lange termijn. Ik zie het als kroontje op je harde werk van die week, want let wel, buiten die ene dag laat het voedingsschema weinig tot geen smokkelruimte. Maar met mijn hulp kun jij jouw doel bereiken en daar zet ik me 100% voor in!

Stuur je bericht

Wil je meer informatie of direct een afspraak maken? Je kunt contact opnemen met Voedingscoach Marlo Wagner via onderstaand formulier.

Not readable? Change text. captcha txt