Roomkwark met Choco-Aardbeien
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 20 minuten
De boodschappen
- 600 ml kwark
- 350 gram aardbeien
- 250 ml slagroom
- 200 gram 92% pure chocolade
- 35 gram palmsuiker (poeder)
- 25 gram kokosvet
Hoe dan?!
Smelt de chocolade samen met het kokosvet au bain marie. Doop de aardbeitjes nu één voor één in de gesmolten chocolade, eventueel met behulp van een satéprikker. Plaats de dessert schaaltjes met daarop de choco-aardbeien nu voorzichtig een paar minuten in de koeling zodat de chocolade lekker knapperig wordt. Klop de slagroom met de palmsuiker, voeg nu de kwark toe en klop het geheel nog eens goed door. Nu is de roomkwark ook klaar. Maak nu de dessertbordjes op naar wens, met een spuitzak of gewoon met een lepel, net zo lekker natuurlijk 😉
Geniet ervan!
Recent Posts