Biefstuksalade Balsamico
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 30 minuten
De boodschappen
- 400 gram kogelbiefstuk
- 250 gram kastanjechampignons
- 200 gram veldsla
- 100 gram geraspte parmezaanse kaas
- 2 appels
- 5 el olijfolie
- 3 el balsamicoazijn
- 2 el honing
- 1 el grove zwarte peper
Hoe dan?!
Bak de halve kastanjechampignons lichtbruin in roomboter. Snijd de appels in stukjes. Meng de sla, appeltjes en de kastanjechampignons en voeg hier de olijfolie, balsamico, honing en grove zwarte peper aan toe. Bestrooi de salade vervolgens met de parmezaan. Bak de kogelbiefstuk in een flinke klont roomboter. Laat deze twee minuutjes rusten en snijden in smalle reepjes en verdeel de biefreepjes over de met salade opgemaakte borden.
Tip!
Je gerecht wordt nog feestelijker door de kogelbiefstuk te vervangen door biefstuk van de haas.
Recent Posts