Courgette Carpaccio Rolls
Courgette Carpaccio Rolls
Aantal personen: 2
Bereidingstijd: 25 minuten
De boodschappen
- 2 hele courgettes
- 300 gram gebraden rosbief (dun gesneden)
- 1 bosje bieslook
- 100 gram roomboter
- 50 gram pesto
- Grove zwarte peper
- Snufje grof zeezout
Hoe dan?!
Snijd de courgettes met een kaasschaaf in lange plakken. Smeer de plakken courgette in met roomboter, strooi er vervolgens wat zeezout en zwarte peper over en bak ze vervolgens aan beide zijden in een grill of normale bakpan. Dompel vervolgens die lange sprieten bieslook 4 á 5 seconden in kokend water. Nu ga je de gesneden rosbief voorzichtig insmeren met pesto. Leg eerst een plak courgette neer en daarop een plak rosbief, de zijkanten vouw je gelijk aan de courgette naar binnen. Nu rol je het geheel samen op bind je het rolletje op met een sprietje bieslook. Voor het opdienen nog even besprenkelen met olijfolie en klaar zijn je zelfgemaakte ‘Courgette Carpaccio Rolls’.