Gegrilde Ribeye met een Knoflookkorstje

 In Diner, Gezonde Recepten

RIBEYE

Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 25 minuten

De boodschappen

  • 4 X 200 gram rib-eye steak
  • 1200 gram broccoli
  • 200 gram roomboter
  • 12 teentjes knoflook
  • Verse peterselie & basilicum
  • Balsamico azijn
  • Zwarte peper & grof zeezout

Hoe dan?!

Knoflook, peterselie & basilicum kleinsnijden. Alles in een kom met wat peper & zout en een scheut balsamico azijn. Laat de rib-eye even chambreren en marineer deze met de knoflookpasta en schuif ze op een grillplaat de oven in, voor 15 á 20 minuten. Broccoli even weken in lauw water, beetgaar stomen. Dan 5 minuutjes mee in de oven voorzien van een snufje peper, zout & balsamico.

Recent Posts

Leave a Comment

Stuur je bericht

Wil je meer informatie of direct een afspraak maken? Je kunt contact opnemen met Voedingscoach Marlo Wagner via onderstaand formulier.

Not readable? Change text. captcha txt