Gezond afvallen als persoonlijk doel

 In Gezond eten

marlo

Hoe pak je dit aan?

Stel je wilt 15 kilo afvallen, duik je dan in het nieuwste hype-crash-dieet?

Van een crashdieet word je niet vrolijk. Bovendien werkt het helemaal niet want je krijgt alle kilo’s terug plus rente! Dit heeft geen nadere uitleg nodig. Wil je toch weten waarom crash-diëten niet werken, kun je daar alles over lezen op mijn website.

Aanpakken

Denk jij echt dat je gezond bezig bent als je 6 kilo per week afvalt?!  Nee, daar zijn de meeste Nederlanders inmiddels wel achter. Maar wat dan? Want jij wilt toch die vervelende kilo’s kwijt! Ga jij liever de uitdaging aan om dit probleem eindelijk goed aan te pakken!?

Stok achter de deur

Zelf op je eten letten, zou in theorie moeten werken maar in de praktijk blijft het lastig zonder stok achter de deur. Want eerlijk is eerlijk; ik wéét dat ik mijn boekhouding en belasting op orde moet hebben maar met die accountant aan mijn zijde gaat het me toch wat beter af. Dat is mijn stok achter de deur en die heb ik nodig.

Voedingsschema op maat

Afvallen op een gezonde manier is heel goed te doen maar juist dat steuntje in de rug, tips en een voedingsschema op maat, maken het een stuk makkelijker. Loop jij nu ook ergens tegenaan, heb je een doel wat je maar niet lijkt te bereiken? Kijk eens om je heen, ga er eens rustig voor zitten en bekijk wie jou kan helpen met jouw persoonlijke doel.

Klikt het?

Natuurlijk is een coach geen garantie voor succes; kijk eerst eens of er wel een klik is. Zo is een vrijblijvend kennismakingsgesprek voor de meeste voedingscoaches tegenwoordig heel normaal. Ook mijn werk wordt leuker als het een beetje klikt, dus ben je in mijn praktijk van harte welkom voor een vrijblijvend gesprek.

Waar kun je op letten?

Wat vind jij belangrijk in je dagelijks leven? Sluit dat aan bij je coach? Spreekt hij jouw taal? Want een voedingscoach die tot in den treure over aminozuren en ontzuren blijft praten, kan voor sommigen juist demotiveren.

Laatste puntje; passie! Want passie is een supersterke drive die mensen motiveert en tot de grootste prestaties brengt.

Recent Posts

Leave a Comment

Stuur je bericht

Wil je meer informatie of direct een afspraak maken? Je kunt contact opnemen met Voedingscoach Marlo Wagner via onderstaand formulier.

Not readable? Change text. captcha txt
tomatenpurree