Gezond Leven

 In Gezond afvallen, Gezond lichaam

Gezond leven

Gezond leven

Gezond leven betekent natuurlijk niet dat je nooit meer iets ongezonds in je mond mag stoppen.

Gezond leven betekent dat jij je lichaam ‘elke’ dag alle voedingstoffen geeft die het nodig heeft.

Onder die voorwaarden geef jij je lichaam de veerkracht om bijvoorbeeld in het weekend eens wat ongezonds te kunnen verwerken.

Is het bij jou 7 dagen per week weekend? Eet jij in een hele week net zoveel groenten als waar de gemiddeld cafetaria een broodje  hamburger mee garneert?

Dan kan je het wel vergeten met die veerkracht en ben je dus gewoon ziekten en lichamelijke klachten aan ’t uitlokken.

Klinkt vrij hard, hè? Dat is het ook maar het goeie nieuws is; dat als jij jezelf hierin aangesproken voelt, dit misschien een mooi moment is om na te denken over hoeveel jij je lichaam teruggeeft en om wellicht je leefstijl te veranderen.

Wil jij gezonder leven?

Wil jij gezonder leven? Fitte uitstraling en genoeg energie?  Dan verdient gezond eten een grotere focus dan continu stressen om niets slechts binnen te krijgen. Wil je ook nog eens je vetpercentage flink verlagen? Dan is dat misschien wat lastiger tijdens deze mooie zomer maar met een  strak plan en goede coach gaat je dat zeker lukken! 

Goed voor je lijf zorgen

Goed voor je lijf zorgen, levert veel meer op. Heb jij wel eens last van griep of verkoudheid? Ik heb een verzwakt immuunsysteem door de chronische darmontsteking; colitis ulcerosa, ondanks die chronische ziekte ben ik al jaren niet meer verkouden of grieperig geweest. Zo groot is de impact van leefstijl op je gezondheid! Je zal verbaast zijn hoe snel je lijf herstelt en opleeft zodra jij er goed voor gaat zorgen. Ik zie dit elke dag gebeuren bij mijn cliënten en ik kan er geen genoeg van krijgen!

Nieuwsgierig geworden?

Neem contact op!

Recommended Posts

Leave a Comment

Stuur je bericht

Wil je meer informatie of direct een afspraak maken? Je kunt contact opnemen met Voedingscoach Marlo Wagner via onderstaand formulier.

Not readable? Change text. captcha txt