Eigenwijs is heel wijs!

 In Gezond lichaam

Eigenwijs is heel wijs!

Eigenwijs is heel wijs!

En óf ik het beter weet dan mijn artsen, anders was ik nooit van al die medicatie af gekomen! Maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat ik m’n kop in het zand steek, juist niet.

Weet waar je staat

Ik laat mijn darmen en bloedwaarden nog steeds regelmatig controleren. Dan overleg ik de uitslag met m’n arts en besluit vervolgens zelf wat mijn plan van aanpak wordt.
Jaa, I know, enorm eigenwijs inderdaad.

Luister naar jezelf

Maar die eigenwijsheid heeft me ongelooflijk veel opgeleverd, letterlijk ongelooflijk veel.
Want dat mijn lijf het ooit zou redden zonder Remicade infusen geloofde niet één arts in het Jeroen Bosch Ziekenhuis, het Radboud of het Catharina ziekenhuis!

Niet hardwerken maar blijven werken

Natuurlijk gaat dat niet allemaal zo makkelijk als het lijkt als je dit zo leest. Ik heb er jaren (14 jaar om precies te zijn) over gedaan om die grote stap te zetten. Wil jij verandering in je gezondheid? Ga dan niet ineens 7 dagen per week sporten en nooit meer friet eten maar kies een train schema dat bij je past en zorg ervoor dat je elke dag alle voedingstoffen binnenkrijgt die je lijf nodig heeft en houd vol!

Die methode heeft mijn lijf sterker gemaakt

Dus noem mij maar lekker eigenwijs maar na bijna twee jaar zonder infusen ben ik best een beetje trots op mezelf. Natuurlijk waren er ups en downs maar zeg nou zelf, geeft jouw arts garanties als je netjes elke dag je medicijnen blijft slikken? Dacht het niet nee. Integendeel, de garantie op bijwerkingen. Daar moet je het mee doen.

Ik geloof dat het anders kan en jij?

Recommended Posts

Leave a Comment

Stuur je bericht

Wil je meer informatie of direct een afspraak maken? Je kunt contact opnemen met Voedingscoach Marlo Wagner via onderstaand formulier.

Not readable? Change text. captcha txt
Wat is Voedingscoaching?