Lekker Belangrijk

 In Gezond eten, Gezond lichaam

Lekker eten is belangrijk maar gezond staat op nummer één!

Lekker is belangrijk!

Maar gezondheid op één!

Lekker eten is belangrijk maar als alleen ‘lekker’ het criterium was bij het kiezen van mijn maaltijd, zou ik volgende maand huilend voor de spiegel staan maar ook zou ik met lood in m’n schoenen en pijn in mijn buik terug naar het ziekenhuis moeten voor een hand vol pillen en een infuus!

Daarom staat gezondheid bij mij op nummer één!

Toeval uitsluiten

Toeval uitsluiten, die leerde ik onlangs van een vriendin. Gezond leven is niet iets dat je toevallig overkomt. Je wandelt na een lange werkdag niet per ongeluk ‘n Crossfit box binnen voor een work-out en er ligt niet toevallig nog een kilo verse groenten in je koelkast. Dit zijn bewuste keuzes en die heb je zelf, zorgvuldig voorbereidt omdat jij je persoonlijke doelen wilt behalen!

 

Gezondheid in eigenhand

Natuurlijk gebruikte ik de hierboven omschreven methode al langer om mijn gezondheid in eigen hand te houden maar ik leerde dat wanneer ik deze methode toepaste op andere persoonlijke doelen, ik deze ook eenvoudiger en sneller bereikte. Waarom? Omdat er minder ruis op de lijn is, niet doen wat ik ongeveer zou willen maar bewust afwegen wat mij dichter bij mijn doelen brengt. Toeval uitsluiten is een krachtige methode die je controle geeft over je persoonlijke groei en ontwikkeling. Op die manier neem je dus ook je gezondheid in eigen hand. Ik loop door de supermarkt alleen door de gangen waar de voedingsmiddelen liggen die ik nodig heb (toeval uitsluiten) Pas daarna ga ik bedenken hoe ik die gezonde ingrediënten op een smakelijke manier kan combineren.

 

Gezond recept

Hier vind je een makkelijk recept wat ook nog eens superlekker is én binnen ‘n kwartier op tafel staat. Dit gezonde recept is daarom een perfect voorbeeld van gezond én lekker eten. Hier leg ik je uit hoe je het bereidt en waaróm die ingrediënten belangrijk zijn voor jouw gezondheid. Hoewel deze voedingsmiddelen heelveel essentiële functies van je lichaam ondersteunen, heb ik er een aantal van de belangrijkste gezondheidsvoordelen toegelicht. Je vind ze op mijn site bij gezonde recepten of door te klikken op deze link.

Voedingscoaching

Vind jij het belangrijk om te weten hoe je elke dag lékker eet en tóch goed voor je gezondheid zorgt? Neem dan contact op! Dan bespreken we of mijn coaching een goeie match voor je is en gaan wij samen werken aan jouw gezondheid én breng je jouw lijf weer in shape!

Recommended Posts

Leave a Comment

Stuur je bericht

Wil je meer informatie of direct een afspraak maken? Je kunt contact opnemen met Voedingscoach Marlo Wagner via onderstaand formulier.

Not readable? Change text. captcha txt