Fit de zomer door?

 In Gezond lichaam

Wat ga jij doen?Wat ga jij doen?

Fit de zomer door?

Fit de zomer door, hoe ga jij dat doen? Bbq’s, borrels, feestjes en festivals en als je even niet oplet is het zelfs doordeweeks raak! Natuurlijk is het een uitdaging om aan je gezondheid te werken in deze periode maar alle leuke momenten overslaan vind ik geen oplossing! Hier eindeloos over blijven piekeren helpt natuurlijk niets. Wat is de oplossing? Zorg voor een plan en begin!

Niet piekeren maar DOEN!

Ontevredenheid lijdt zelden tot verbetering van de situatie, dus wat is dan wel de oplossing? Nou, daar gebruik ik een simpele strategie voor. Het is veel vaker een kwestie van DOEN! Er zijn heel veel manieren om je doel te bereiken en er is geen perfecte route om je doel te bereiken maar kies je niets, dan kom je nergens! Dóén, dat is de kortste weg naar jouw doel!

Mijn strategie

Dus in plaats van me suf te piekeren over het perfecte trainingsplan, kies ik er voor om gewoon te beginnen met trainen. Het plan waarmee ik nu gestart ben, heeft over een maand vast weer aanpassingen nodig maar daar houd ik me nu niet mee bezig. Voor nu ben ik tevreden omdat ik weet dat ik weer op de goede weg zit. En dat is genoeg voor vandaag.

Mijn advies

Waar ben jij ontevreden over? Blijf er niet mee in je hoofd zitten maar kies voor actie, want zodra je op weg bent mag je het piekeren laten gaan. Maak je geen zorgen over het eindresultaat; kijk wat jij vandaag kunt doen en ga ervoor!

Vergeet perfectie

Mijn coaching traject duurt 12 weken, op die manier blijven we bijschaven en verbeter jij jezelf week na week. Je kan dus beter met iets beginnen waaraan je later nog wat bijschaaft, dan blijven zoeken naar perfectie terwijl je ondertussen stil staat!

Motivatie

Ik hoop dat je na het lezen van mijn artikel de motivatie hebt gekregen om ook in actie te komen en te gaan voor jouw doel. Niet op zoek blijven naar perfectie, gewoon beslissen en starten. Dóén, dat is mijn boodschap voor deze zomer.

Dus wat ga jij deze zomer doen?

Recommended Posts

Leave a Comment

Stuur je bericht

Wil je meer informatie of direct een afspraak maken? Je kunt contact opnemen met Voedingscoach Marlo Wagner via onderstaand formulier.

Not readable? Change text. captcha txt
Wat is Voedingscoaching?