Jouw lijf verdient het!

 In Gezond lichaam

jouw lijf verdient het

Zoals jullie weten heb ik zelf onlangs een flinke investering gedaan. Ik heb er voor gekozen om niet meer vanuit huis te coachen maar een kantoor te huren. Zodat ik veel meer vrijheid ervaar als ik thuis ben en mijn werktijd effectiever kan benut- ten. Deze stap kost me een paar centen maar het levert me zoveel op dat ik er geen seconde spijt van heb.

De belangrijkste dingen in ons leven kosten veel geld. Zo hechten we veel waarde aan ons huis, de inrichting ervan en gaat er bij de meeste van ons een hoop geld uit naar auto’s, kleding en ons uiterlijk.

Gezondheid op 1

Misschien valt het je al op, juist! Gezondheid komt maar zelden in dat rijtje voor. Onze fysieke gezondheid staat zelden op de eerste plaats en dat is best vreemd als je er over nadenkt.

Wat heb je nou echt nodig voor een lang en gelukkig leven?

Hoe gelukkig denk je dat jij nog bent als je lijf je in de steek begint te laten na jaren lang hardwerken? Het klinkt dubbel maar achteraf kan ik zeggen dat ik geluk heb gehad, dat mijn lichaam me al op jonge leeftijd wakker schudde maar het kan ook anders aflopen. Heb jij het dagelijkse leven van je grootouders wel eens goed geobserveerd? Hoe zien de laatste 10 jaar van hun leven eruit? Is dat de welverdiende pensioentijd waar we zo hard voor werken? Dat kan anders als je goed voor je lijf zorgt!

Investeren in je gezondheid

Dat kan op allerlei manieren maar de belangrijkste peiler blijft voeding. Probeer het, je zult verbaast zijn hoe snel jij je fitter en gezonder voelt.

Jouw lijf verdient het!

Recommended Posts

Leave a Comment

Stuur je bericht

Wil je meer informatie of direct een afspraak maken? Je kunt contact opnemen met Voedingscoach Marlo Wagner via onderstaand formulier.

Not readable? Change text. captcha txt