Gezondheid of uiterlijk?

 In Gezond lichaam

fullsizeoutput_2c5eGezondheid of Uiterlijk? 

Wat is jouw belangrijkste motivatie om iets aan je leefstijl te veranderen, gezondheid of uiterlijk? Veel mensen willen er nog steeds vooral ‘goed’ uitzien. Maar is het niet veel belangrijker dat we onszelf energiek en gezond vóélen?! Daarom volg ik een gezonde leefstijl, niet omdat het hip en populair is maar omdat ik me fit wil voelen en mijn chronische darmziekte niet de dienst uit laat maken in mijn leven! Mijn leefstijl keuze is dan ook gezondheid én uiterlijk

Vitamines & mineralen

Als je net als ik te maken hebt met lichamelijke klachten, dan is die keuze zo gemaakt natuurlijk. Ik eet die 800 gram groenten niet voor m’n ‘sixpack’ maar om mijn lijf te voorzien van alle vitamines en mineralen die elke dag nodig zijn! Want dan voel ik me top; elke dag!

Zorgen voor je lijf, doe je elke dag!

Natuurlijk heb ik ook wel eens wat minder zin om de keuken in te gaan en die gezonde maaltijd te bereiden. Maar doe ik het niet; dan betaal ik de prijs. En die is keihard. Dan slaap ik slecht, ben de volgende dag moe en futloos en voel me dus niet lekker in m’n vel.

Energiek en vitaal!

Tsja, voor mij is die keuze elke dag weer erg makkelijk. Wat ik ervoor terug krijg is namelijk onbetaalbaar. Zorg ik goed voor mijn lichaam, dan voel ik me ondanks mijn chronische darmziekte, energiek en vitaal! En dat gevoel maakt me tussen m’n oren ook écht happy!

Frisse uitstraling

En weet je wat nou het mooie is van die gezonde leefstijl? Het werkt ook nog eens door op je uiterlijk! Je huid en haren, zelfs de blik in je ogen is meer opgewekt wanneer je lijf bruist van de energie en gezondheid.

Conclusie

Het komt er dus heel eenvoudig op neer dat jij helemaal niet hoeft te kiezen tussen gezondheid of uiterlijk. Want gezondheid van binnen, dat straal je uit naar buiten!

Denk hier maar eens op je gemak over na.
De vakantie is voorbij maar het jaar nog niet, heb jij genoeg gepiekerd en is het nu eindelijk tijd voor verandering en voor gezondheid!

Stuur een mail naar info@marlowagner.nl
Go for it!

Recommended Posts

Leave a Comment

Stuur je bericht

Wil je meer informatie of direct een afspraak maken? Je kunt contact opnemen met Voedingscoach Marlo Wagner via onderstaand formulier.

Not readable? Change text. captcha txt