Wie ben jij deze zomer?

 In Gezond lichaam

Wie ben jij deze zomer?

Wie ben jij deze zomer?

Als jij lijkt op de meeste mensen dan gaan er nu al plaatjes van zonnige stranden, gekleurde cocktails en lange warme zomeravonden door je gedachten. Zie jij jezelf dan in een badpak of liever in bikini? Voel jij je als man zelfverzekerd zonder shirt? Of houd je die buik deze zomer liever bedekt?

De confrontatie

Voor vele van ons kan de zomer ook best confronterend zijn. Want tijdens de zomer kan je bijna niet verbergen hoe goed of slecht jij het afgelopen jaar voor jezelf hebt gezorgd. Letterlijk met de billen bloot zou je kunnen zeggen 😉

Het is lente

Het is april, alles staat in bloei of vol frisse groene blaadjes. Yes, de lente is nu echt begonnen. Maar voel jij je al fit, vitaal en gezond? Veel mensen zijn nog steeds alleen met hun gewicht of uiterlijk bezig maar als we echt gaan werken aan gezond en fit zijn, voelen we ons juist veel slanker en mooier!

Die kilo’s doen er niet toe

Hoeveel je weegt of welke maat je hebt doet er helemaal niet toe. Op korte termijn kan je met een crashdieet best wat kilo’s verliezen, die oude favoriete jeans weer aan. Maar is dat echt waar je blij van wordt?

Gezond en fit

Gezond en fit zijn is toch veel fijner? ‘S ochtends opstaan en je energiek voelen, na een lange werkdag thuiskomen en nog zin hebben in een fijn avondje in plaats van uitgeblust op de bank neerploffen.

Zelf-test

Hier is een simpel zelf-testje: Dit kun je gewoon thuis doen. Ren eens drie keer alle trappen in je huis op en neer. Klaar? Mooi! Ga nu eens in je ondergoed voor de spiegel staan en bekijk jezelf eens van top tot teen. Ben je nog steeds aan bijkomen van het traplopen? Dan is daar je eerste teken om wat te gaan veranderen aan je leefstijl. Merk je kijkend naar jezelf toch een paar dingen op, waarvan je weet dat ze best wat strakker of gespierder mogen zijn? Gefeliciteerd! Dan is nu het onomstotelijke bewijs geleverd, jij kan met een beetje werk en een paar aanpassingen over 12 weken een stuk lekkerder in je vel zitten.

Stralend de zomer in

Dát is het verschil tussen alleen het uiterlijk of gezond en fit van binnen. En zal ik je eens een geheimpje verklappen? Zodra je begint met werken aan je gezondheid, straalt dat binnen no time van je gezicht! Dát is echte schoonheid!

Laat die complimentjes maar komen deze zomer!

You can do this!

Recommended Posts

Leave a Comment

Stuur je bericht

Wil je meer informatie of direct een afspraak maken? Je kunt contact opnemen met Voedingscoach Marlo Wagner via onderstaand formulier.

Not readable? Change text. captcha txt