Gezond gaan eten!

 In Gezond eten

IMG_7372Als je gezond wil gaan eten moet je één ding goed beseffen, ‘alles wat je eet, heeft invloed op je gezondheid’

Gezond gaan eten. Het geeft je lijf energie, bouwstoffen om je cellen te herstellen en zo klachten op lange termijn te voorkomen.

Of het kost energie en zadelt je lijf zo op met de zware klus om bewerkt voedsel op te ruimen. Ons lichaam is gemaakt voor die klus maar tegenwoordig eten we zoveel troep dat steeds meer mensen lichamelijke klachten krijgen. Alleen gezond eten kan dat voorkomen.

Kiezen voor een gezond leven betekent dat je dit heel goed moet beseffen

Ik ben hier achter gekomen door een jarenlange periode van vallen en opstaan. Uiteindelijk voelde ik mijn lijf sterker en fitter worden toen ik steeds minder bewerkte troep in m’n lijf ging stoppen. De pijn in mijn darmen werd zelfs minder en ik hoefde geen 12 keer per dag meer naar het toilet.

Van klachtenvrij naar medicatievrij

Toen ik merkte dat ik als chronisch darmpatiënt praktisch klachtenvrij leefde, wilde ik de volgende stap maken. Medicatievrij leven, natuurlijk is dan ook een weg van vallen en opstaan maar dat geeft niet. Want uiteindelijk is dat de manier waarop we allemaal hebben leren lopen 😉 Zo werkt het ook met gezond gaan eten.

De weg naar professional

Toen ik besloot dit te delen met andere mensen die ook elke dag strijden tegen beperkingen en pijn, ben ik me gaan omscholen om als professional met gezond eten aan de slag te kunnen. Wat ik toen leerde, bevestigde wat ik zelf door jarenlange ervaring in de praktijk had geleerd. Toen wist ik dat ik mijn roeping had gevonden. Want elke keer als ik nu iemand van zijn of haar lichamelijke klachten kan af helpen, voel ik me energieker en gelukkiger.

Alleen anders eten?

Natuurlijk gaat mijn begeleiding verder dan alleen jou leren hoe je écht gezond moet eten, er is heel veel wat je daarnaast kan doen om gezonder te leven. Ook daar helpt een goede Voedingscoach je bij!

Stuur een mail naar info@marlowagner.nl
Go for it!

Recommended Posts

Leave a Comment

Stuur je bericht

Wil je meer informatie of direct een afspraak maken? Je kunt contact opnemen met Voedingscoach Marlo Wagner via onderstaand formulier.

Not readable? Change text. captcha txt