Gezondheid als Goede Voornemen

 In Gezond afvallen, Gezond bewegen, Gezond lichaam
Gezondheid als Goede Voornemen

“Zelf vind ik gezondheid als goede voornemen véél belangrijker dan simpelweg afvallen!”

Gezondheid als Goede Voornemen

Afvallen!

Dat is het voornemen van ruim 66% (!!) van de Nederlanders. Zo blijkt uit een groot onderzoek in opdracht van ING bank. En dat komt goed uit, want de begeleiding door Voedingscoach Marlo Wagner wordt door een toenemend aantal zorgverzekeraars vergoed, ook in 2018. Zelf vind ik gezondheid als goede voornemen véél belangrijker dan simpelweg afvallen!

Zorgpremie

Heb je voor dit jaar je zorgbudget nog niet gebruikt? Zonde van de zorgpremie die je betaald, want met hulp van een goede coach is de kans van slagen vele malen groter. Dacht je dat topsporters of succesvolle ondernemers al hun succes alleen bereiken? Die worden allemaal begeleid door hun coach. Ga jij wachten tot januari met werken aan je goede voornemens of start je nu met werken aan je gezondheid? Op mijn website vindt u een overzicht van alle zorgverzekeraars die mijn diensten volledig of gedeeltelijk vergoeden.

Doorzetten of opgeven?

Wist je trouwens dat nog geen 20% van de Nederlanders hun goede voornemens volhoudt? Zit jij bij die 80% opgevers, of bij die 20% doorzetters?

Klik hier voor het overzicht van 2017

PS. Overgewicht krijg je niet tussen Kerst & Nieuwjaar maar tussen Nieuwjaar & Kerst.
Denk daar maar eens over na 😉

Recommended Posts

Leave a Comment

Stuur je bericht

Wil je meer informatie of direct een afspraak maken? Je kunt contact opnemen met Voedingscoach Marlo Wagner via onderstaand formulier.

Not readable? Change text. captcha txt
Wat is Voedingscoaching?