Never take NO for an answer!

 In Gezond lichaam

medicijn-vrij

Ook niet als je dokter je vertelt dat er niets aan je klacht te doen is, of als hij je vertelt dat er echt geen andere oplossing is dan het slikken van dat medicijn. Blijf vertrouwen hebben in het herstellend vermogen van jouw lijf! Medicatie is zelden de oplossing en accepteren kan altijd nog. Zelf heb ik er 14 jaar over gedaan om te komen waar ik nu sta, eindelijk medicijn-vrij! Zolang jij vertrouwen houdt in je lijf is er alle hoop, maar niets gaat vanzelf natuurlijk. Kijk om je heen, ben nieuwsgierig en vraag! Vanochtend ben ik een acupunctuur behandeling ondergaan om beter om te kunnen gaan met de onzekerheid die de medicatie-stop onbewust met zich meebrengt. Want natuurlijk maak ik me ergens ook wel zorgen, ook al heb ik vertrouwen in mijn lijf. Stoppen met medicatie tegen het advies van een arts in, is en blijft spannend. We zijn immers opgevoed met de gedachte dat we moeten luisteren naar  ‘meneer de dokter’.  Ik ben van mening dat we meer moeten luisteren naar de stem in ons hart, dat stemmetje is door onze drukke leefstijl niet altijd meer goed te horen. Maar iedereen heeft het, neem maar eens een momentje voor jezelf. Maak een wandeling of ga rustig zitten in het gras en luister..

Fijne dag!

Recommended Posts

Leave a Comment

Stuur je bericht

Wil je meer informatie of direct een afspraak maken? Je kunt contact opnemen met Voedingscoach Marlo Wagner via onderstaand formulier.

Not readable? Change text. captcha txt
Gezondheid, wat kun je zelf doen?