Choco-cadeautje

 In Gezonde Recepten, Snack

Choco-cadeautje

Speciaal voor alle boys die ook wel wat beters te doen hebben dan zich druk te maken over Valentijns verrassingen. Een supersnel, makkelijk maar toch mega lekkere Valentijnstreat voor je meisje. Voor de echte last-minute mannen grote kans dat je de meeste ingrediënten nog in huis hebt ook.

Wat heb je nodig?

  • Een pak rijstwafels
  • 80% pure chocolade
  • Ongebrande noten (zakje pinda’s als het echt niet anders kan)
Stap 1:

Smelt de chocolade, dit doe je door een pannetje water op te zetten. Hang hier een schaaltje in met de chocolade erin en laat de chocolade rustig smelten. Je kunt er ook wat kokosolie in doen of anders wat roomboter als geen kokosolie in huis hebt.

Stap 2:

Crush de noten, dit hoeft niet heel fijn te zijn.

Stap 3:

Schep de noten door de gesmolten chocolade heen. Verdeel het chocolade beslag over een paar rijstwafels. Zet ze in de koelkast en 10 minuten later is jouw mega lekkere en verantwoorde Valentijnstreat helemaal klaar.

Dus zelfs al je komt er zondagochtend pas achter dat het Valentijnsdag is: sta een kwartiertje eerder op en voordat je meisje uit bed is heb jij toch een super leuke en lekkere verassing voor je haar. En hopelijk heeft ze ook nog een traktatie voor jou 😉

Recommended Posts

Leave a Comment

Stuur je bericht

Wil je meer informatie of direct een afspraak maken? Je kunt contact opnemen met Voedingscoach Marlo Wagner via onderstaand formulier.

Not readable? Change text. captcha txt
Healthy Snickers Twix Smul Snacks