Een grote dag in mijn leven

 In Gezond lichaam

Mijn laatste Remicade infuus

Al 13 jaar moet ik elke 8 weken aan het infuus omdat ik een chronische darmontsteking heb. Eerlijk is eerlijk, dat medicijn heeft mijn leven gered maar ondertussen liegen de onderzoeken er niet om. Zo heeft onderzoek van de FDA (Food and Drug Administration) een sterke toename van het risico op kanker vastgesteld. Ik laat me niet snel leiden door risico’s maar nadat ik in 2007 werd gediagnostiseerd met zaadbalkanker ben ik wel even wakker geschud.

Kwaliteit van leven

Door mijn gezonde leefstijl en de manier waarop ik eet  heb ik veel kwaliteit van leven terug gekregen. Maar ik ben er nog niet helemaal, nóg niet althans. Ik heb namelijk besloten dat dit infuus vandaag mijn laatste was. Deze beslissing heb ik natuurlijk niet zomaar genomen, er hangt veel vanaf, namelijk: mijn leven.

Van symptoombestrijding naar genezing

Naast mijn gezonde voeding en ondersteuning met voedingssupplementen heeft alternatieve geneeswijze me veel gebracht. Ik heb de laatste tijd nauwelijks last van de symptomen van Colitis Ulcerosa, daarom denk ik dat de tijd daar is om een sprong in het diepe te maken. Onder begeleiding van een Mesoloog en een orthomoleculair arts ben ik verschillende behandelingen ondergaan, onder andere ozontherapie en Low Dose Naltrexone hebben de doorslag gegeven.

Ik heb er alle vertrouwen in. Wish me luck ✌

Recommended Posts

Leave a Comment

Stuur je bericht

Wil je meer informatie of direct een afspraak maken? Je kunt contact opnemen met Voedingscoach Marlo Wagner via onderstaand formulier.

Not readable? Change text. captcha txt
Doe de gratis Health Check